:, Infàncies robades

http://www.afrol.com/es/Noticias/muj005_ninas.htm

Escoltar per enèsima vegada la frase “es va suïcidar desprès de matar a la seva dona i a la seva filla”, m’ha portat a la memòria una informació que fa dies vaig recollir.

Es tracta de les nenes marroquís que a Melilla són usades com esclaves domestiques per famílies benestants, aquesta informació, que prové de CCOO (pàgina 3) posa els pels de punta pensar que hagi persones que pugui fer conviure aquestes petites esclaves amb els seus fills, negant els drets elementals de tot infant, a canvi de gaudir d’una criada barata i submisa.

Suposo que en tot això hi ha el que compra i el que ven, el que se’n aprofita i el que diu “però si a casa tenen llit i plat a taula, que més volen? mentre consenten l’últim caprici del seu cadell. Deprimeix pensar que es pugi viure amb tant poca sensibilitat.

I això només és la punta del iceberg, que és terriblement freqüent l’ús de la infància com a mercaderia silenciosa: la Unesco parla de entre 700 mil i 1 milió anuals, de milions i milions de nenes a les que es nega el dret a l’educació, que són mercaderia barata per a la soldadesca en les guerres inconfessables o que són sistemàticament ocultades i reduïdes a res en nom de confessions religioses odioses.

Terrible.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s