:S Una de pirates

Tot l’establishment està dedicat a fer-nos veure el “dolent” que és usar la Mula, que això de baixar pelis i música per internet és èticament reprovable (si ho diu la tele….). Vaja, que anirem a l’infern si ho fem.

Fins i tot ens diuen que milers de treballadors es quedaran sense feina perquè les discogràfiques, cinematogràfiques i d’altres “mafies” hauran de plegar. Potser haureu llegit les últimes setmanes que la coneguda franquícia de lloguer de vídeos Blockbuster tancarà a causa de la pirateria (ho diuen diaris “seriosos, deu ser periodisme de investigació). Que tots som culpables d’usar les connexions ADSL que ens ven Telefònica, d’usar les gravadores DVD que ens ven l’FNAC, de veure els vídeos pirates amb els reproductors que ens ven la SONY, … potser del que és queixen alguns, és que el negoci ha canviat de mans i ara el fan d’altres. Be, la que sempre guanya és la SGAE (Sempre Guanya Alguns Euros) i els bancs, els nous poders feudals del segle XXI.

Si voleu veure més pirates, en podreu trobar d’altres menes, aquest cop camuflats d’empreses “serioses” que es “guanyen” la vida (pobrets) “legítimament” (ai, qui fa les lleis?). Sinó mireu aquest altre article d’un diari també “serios”. El mètode consisteix en robar als indígenes els seus tresors naturals i desprès patentar-los (medicines, cosmètics, química…) per a gaudi dels rics del planeta. Desprès la premsa seriosa posarà el crit al cel si algún nadiu arreplegat (terrorista, segur), atenta contra aquestes patents i exigiran “respecte” a la llei i fins i tot organitzaran una cimera mundial per debatre el problema i acordar no fer res.

Com es nota que els pobres no tenen advocats. Ens veiem a Guantànamo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s