La Fundació es passa a Linux

No traieu el cava encara… de moment només és un desig per al proper dia 17 de maig, l’anomenat “Dia de Internet“. Oi que fora un bon moment perquè la Fundació Esplai anunciés oficialment el pas de l’organització al programari lliure.

Per anar avançant, el titular podria ser:

La Fundació Esplai es passa a Linux
El treballadors seguiran un curs de capacitació.
La decisió s’ha pres per un acord unànime de totes les entitats

A la portada del diari podria aparèixer el president saludant efusivament a l’Stallman que va assistir a l’acte de posada en marxa del primer ordinador amb el nou i flamant ConectaLinux. Durant l’avinentesa va ser repartit a tots els assistents la traducció al català del llibre “Free as in freedom”, traduït com “Per la llibertat” esdevingut el nou llibre de capçalera de l’organització.

A la secció de cartes apareixerien múltiples felicitacions de entitats i personalitats d’arreu del món (l’Ibarra i el Maragall, per primer, cop d’acord en alguna cosa¡¡¡) i la pinya vermella seria merescudament per al Bill Gates per haver trencat el seu nou Mac amb Windows Vista d’un cop de cap.

I per rematar, a la pagina central una foto a sis columnes dels joves del ConnectaJove celebrant la decisió i anunciant que ja era hora que els iaios donessin exemple…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s