:) La família és l’únic important

http://www.cinenganos.com/pelicula/Godfather/

Crec recordar que això ho deia Marlon Brando, amb veu rogallosa, en la primera pel.licula de “El padrí” i m’ha vingut al cap desprès de recordar coses que he llegit al llarg de la setmana.

Per exemple, la fulminant substitució del director de “El Periodico” per un dels germans Nadal (coneguts com a germans Dalton). O bé la eficaç presència de l’omnipresent “tete” Ernest en l’afer de la “crisi” de govern (perquè li diran crisi?, no seria millor “reestructuració de plantilla”).

Però el que més m’ho ha recordat és l’intent (i envainada) de l’església catòlica de demanar el no a l’estatut a càrrec del bisbe amb el que comparteixo codi postal. Queda clar que també són una “família” (tots són pares, mares, germans, fills…), una mica rara per cert, perquè els fills són els dels altres i les parelles no són de marit i muller sinó de mossèn i majordona, però…

Sentia en una entrevista a càrrec del Bassas, que el pare de la esmentada família (versió catalana), expressava lo dolentots que som perquè hem fet un estatut “poc cristià” encara que ens donava l’absolució ja que hi ha un article, el 37, punt 4, que diu que dels drets a una mort digne, a fer el que creguis convenient amb el teu cos, a casar-te i divorciar-te quan vulguis i amb qui vulguis… doncs que res de res perquè sempre farem el que la constitució digui.

Ai, de tant feliç que soc al veure que la família vetlla per mi, ja m’he començat a fabricar la papereta del referèndum, posarà amb bona lletra aquesta bonica sentencia del senyor Vito Corleone “la família és l’únic important”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s