B) Tots a la platja

http://www.gencat.net/nouestatut/cat/index.htm

M’agradaria pensar que tot el que está passant al voltant del nou estatut són manifestacions de canvis latents, d’ampli abast, que tard o d’hora faran canviar els esquemes “tradicionals” de les coses. De que la gent ja no es creu els partits, fitxeu-vos:

  • Els de ERC, la direcció, fan equilibris per mantenir-se al govern, dient un dia blanc, l’altre negre, i al tercer tot lo contrari. Al final les bases els han donat una rebolcada, així que serà que no. Aquest votaran tots (i arrossegaran molts emprenyats), en tot cas aniran a la platja un altre dia.

  • Els del PSC, tenen molta por, la seva gent (els que els voten), tampoc creuen que això dels estatut vagi amb ells, així que el dia 18 de juny tots a la platja. Al Maragall i a la Fira d’Abril els queden dos telenotícies…

  • A ICV, els passarà com al PSC i com a ERC, alguns votaran no, perquè ja estan fins al barret del duo fantàstic, o perquè creuen sincerament que l’estatut al que tant alegrement s’han apuntat els dirigents, és una merda. La resta, tots a la platja. Per cert, de què se’n ha fet dels processos de decisió participativa, tant de moda, quan no es tocava poder?

  • Els de CIU, si que votaran, segur. Aquests estant tots d’acord. L’objectiu és tornar a remenar les cireres i recuperar el poder. El problema és que seran pocs, perquè la majoria, que no entén a que juguen els seus dirigents, anirà a la platja o bé a missa.

  • I els del PP?. En Pique ja s’encarregarà de que els trolls i orcos del seu partit s’estiguin calladets. Procurarà evitar donar energia de reacció, al PSC i a CIU, tal com va passar les passades eleccions, a veure si s’estavellen. Per si de cas votaran no, els que votin, i la resta a continuar la becaina a la platja.

Sembla que avui a començat la campanya institucional de l’estatut, sobre l’habitatge, anava. No és una campanya per promoure la participació, si no descaradament a favor del si. Llegint els text, un arriba a la conclusió de que el món serà meravellós amb el nou estatut i que seràs un burro si no el votes.

Tornarem a allò de “la casa i l’hortet” d’en Macià?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s