Dia de Inter… que?

setrillhttp://www.firesifestes.com/Fires/ F-Pa-Tomaquet-Sta-Col-Farn.htm

El millor que pot succeir al dia de Internet, és que passi…

Es pot saber que els ha agafat ara, als polítics, per posar-se a fer el ruc d’aquesta manera?

Totes les administracions estant com a boges per sortir als mitjans, a veure qui fa la gimcana més grossa i espectacular. I a sobre volen que els fem cas i que participen en aquest carnaval.

Que pelmes, tocarà fer veure que aquest dia serà l’esdeveniment definitiu en les nostres poc modernes i terrenals existències…

Això si, tots aprofitaran per ensenyar (amb foto davant d’un ordinador) una iaia o un l’immigrant o qualsevol altre nadiu desconcertat que es vulgui prestar a fer el paper de indígena convertit a la nova religió.

Uns munten carpes i regalen cd’s de programari lliure que ningú farà servir mai, d’altres volen que presentem la nostra web a concurs (i perquè no podem presentar els geranis o el cactus, al concurs) i diuen que regalen uns fabulosos bolis-usb que ningú ha vist, ni es coneix cap afortunat guanyador… (serà perquè no hi ha conseller per lliurar-los?).

Perquè no celebrem, posem per cas, el dia del setrill, és molt més útil que celebrar dies tontos i a més serveix per posar oli als polítics nacionals, a veure si grinyolen menys i a més, és útil per amanir un bon pa amb tomàquet (del bo, no del polític)

Un pensament sobre “Dia de Inter… que?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s