Religió de malalts

religio

Aquest dies, a la premsa, en raconets no gaire visibles, apareix la noticia de que un tal Marcial Maciel, capo dels Legionarios de Cristo (quin nom…) famosos per passar per la dreta als del Opus Dei, ha estat apartat de la seva funció de dirigent de la secta, pel papa Ratzinger (el “santo súbito” no s’hi va atrevir), acusat reiteradament de pederàstia, allà per terres mexicanes.

“Pobret, com que ja és vellet, li estalviarem el patiment, que es retiri a un convent a resar pels seus pecadets” ens diuen des del Vaticà. Quina vergonya, a que espera la policia per detenir-lo?. L’acusació és molt greu i sembla fundada, que investiguin, que hagi judici. O és que aquesta gentussa només els preocupen les coses terrenals quan es tracta de fotre als ciutadans que no combreguen amb els seus postulats?.

A que esperen el Losantos i el Rouco a convocar una manifestació de protesta per l’assassinat de vides infantils que aquest individu ha perpetrat? O és que la cunyada de l’Aznar, coneguda militant i l’Acebes (alias Pinotxo), no han donat el vist-i-plau?

Aquesta és una religió de malalts, amb greus dolències per la part de l’ètica, la justícia i amb forts símptomes de morro gruixut.

Una ampliació, moltes gràcies

“A partir de 1998, la Congregación para la Doctrina de la Fe recibió acusaciones, que ya en parte se hicieron públicas, contra el padre Marcial Maciel Degollado, fundador de la Congregación de los Legionarios de Cristo, por delitos reservados a la competencia exclusiva del dicasterio.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s