Mateu-los a tots…

Una volta més de la roda de la irracionalitat (i no serà la última, el següent capítol, a càrrec de Hamàs) ha servit per exterminar un grapat de perillosos terroristes que prenien el sol clandestinament en una platja de la franja de Gaza, a Palestina.

Un d’aquest malèvols terroristes tenia pocs mesos (!Ah¡ és la precocitat infantil…), d’altres 8 i 10 anys. De fonts del Mossad, hem sabut que mitjançant pales i cubells, estaven construint fortaleses de sorra per tal d’atacar des d’elles els fonaments divins de la Torà i de l’estat d’Israel.

La banda terrorista atacant El govern d’Israel s’apressat a demanar “perdó” i anunciar que farà “investigacions” (que com deia La Trinca, això vol dir “no fer res”). L’amo del món dirà que ha estat un error lamentable (ja se sap, ningú és perfecte, ell mateix a l’Iraq…) i la UE… bé a la UE estem tots massa ocupats mirant futbol i aquest tema cansa…

Potser pensaran en allò tant cristià, que el llegat papal deia abans de massacrar càtars, “mateu-los a tots que Déu ja reconeixerà els seus”. Aquell déu que l’ex-cap de la Santa Inquisició del tribunal del Sant Ofici, fa uns dies interpel·lava preguntant-li el perquè del seu silenci davant les matances als camps d’extermini.

Haurà d’afegir una línia més a la ja llarga, llarguíssima llista de preguntes i silencis…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s