:x 3000 telecentres, per a què?

http://www.telecentros.es

L’empresa para-estatal Red.es, a càrrec del ministeri del senyor Montilla, impulsa la instal·lació arreu de l’estat de al voltant de 3.000 telecentres. Aquests telecentres estan en la seva gran majoria ubicats en àrees rurals, en petites poblacions i nuclis habitats. Perquè ens en fem una idea del impacte que tindrán, abastaran, solament uns 3 milions de persones. És com si a la meva ciutat hagessin 40 telecentres.

Mirat així sembla una magnifica idea, si no fos per aquests telecentres seran/són una xarxa comercial de Micro$oft. El sistema operatiu és únicament Windows i s’impedeix per tant als usuaris actuals i futurs el dret democràtic de escollir i se’ls entrena per a ser futurs consumidors de la marca.

És bastant increïble la oportunitat que es perd de impulsar el desenvolupament tecnològic al país, fent de mirall i amplificador a la feina feta per les comunitats de Extremadura i d’Andalusia i també és increïble els diners que es llençant pagant llicencies a la multinacional nord-americana.

No a les patents, treballem per la llibertat de innovació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s