Per davant i per darrera

Com en la vella cançó de la Trinca, aquella que parlava del bidet i de la revolució francesa, el butlletí oficial del PSC, el Periodico ens ofereix Montilla per un tub. Per davant, dient allò que ja deia l’Aznar de que ja n’hi prou de construcció nacional (però amb “talante” que fa més fi) i per darrera una entrevista plena de tòpics en profunditat a la seva dona (ja se sap, darrera de tot gran home… etc).

Tot plegat, amanit amb un profús recordatori de l’origen cordovès del candidat. Ja sabeu allò que repeteixen tant i que no hauria de tenir cap importància, però que el PSC treu fins a la sopa. Ay¡… com esperen i desitgen que algú de l’oposició faci el burro i qüestioni els drets democràtics del candidat…

Potser no volen que recordem al senyor Montilla com el responsable de la llei del canon que beneficia als senyorets de la SGAE o a la pasta que haurem de pagar a Endesa pel canvi de comptadors. Ja diuen que els palauets de Madrid enlluernen i fan oblidar els barris de Cornellà.

Això si, el senyor Mas, ja s’ha afanyat a demanar un acarament amb el candidat. La sociovergència sembla que és cosa de dos (amb el permís del “bambi”).

Esgotadors

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s