El Jan fa gestions telemàtiques

sindic de greuges

Hi han dies que passen coses divertides, fruit de petites dinàmiques familiars paral·leles. M’explico.

Ahir el meu fill, de 10 anys, veu a l’InfoK, la noticia de que el Síndic de Greuges a posat en marxa una web perquè els nens i nenes del país s’hi puguin adreçar. Sense tallar-se ni un pel, el Jan, anota l’adreça, entra al web i exposa la seva queixa: a Sant Feliu no hi ha carrils bici i els que hi ha fan pena i són molt curts i com que últimament ens movem molt en bicicleta ho ha pogut constatar de primera mà.

Ho envia amb el convenciment de que la seva queixa serà atesa. Avui al tornar de l’escola, rep una trucada de l’oficina del Síndic, que molt amablement li diuen que han rebut la queixa i li proposen que la faci arribar a l’alcalde de la ciutat i li manifesten que si passats tres mesos no ha rebut resposta els hi ho faci saber.

Ara he hagut de proporcionar-li un imprès municipal per poder fer la queixa que li han suggerit a l’oficina del sindic. Dilluns tocarà lliurar-la i disposa de tot el cap de setmana per redactar-ho¡¡¡

Si no obté resposta, que tremoli l’alcalde. Aquesta iniciativa ha fet un petit ciutadà conscient dels seus drets i de que te estris per exercir-los i el Síndic s’ha guanyat un admirador (ell diu que és el primer adult fora de la familía que li ha fet cas).

Continuarà…

Anuncis

Un pensament sobre “El Jan fa gestions telemàtiques

  1. El Síndic va venir aquí a Sort, i va estar a l’escola. Els nens van estar parlant amb ell, i li van fer els comentaris que van voler. Li van dir que portàven molt de temps amb reunions amb l’Ajuntament per fer el skate park, però que sempre els donàven llargues…

    Al cap de poc hi va haver skate park! Suposo que va arribar perquè les coses havien d’anar així però mira…

    Dis-li que no desesperi…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s