:) Primavera a Buenos Aires

Gran, caòtica, desendreçada, però és primavera y tot és més transparent. El perfum de les acàcies que omplen de groc i lila la ciutat (hi ha un munt d’arbres florits als carrers), l’amabilitat de la gent que m’acull, fa que totes les histories de supervivència que m’han explicat taxistes, participants a la trobada i familiars, semblin més suportables. En el substrat, la ciutat és dura i difícil per als humils.

Les viles misèria, molta gent dormint al carrer, una certa violència latent, posen encara més en relleu l’increïble esforç que moltes organitzacions argentines estan fent per avançar, per, com ells diuen, no perdre aquest tren, tal com varen perdre tants d’altres en el passat. És una societat en marxa.

L’hotel on estem allotjats està just davant de la Plaça de Maig i just al constat de la seu d’aquesta organització de mares que tant coratge van posar en la lluita contra la dictadura.

El lloc de la trobada és a Puerto Madero, l’espai “be” de Buenos Aires. L’espai de treball és cedit per la multinacional Global Crossing, que proveeix de connectivitat a quasi tota Amèrica Llatina.

Per cert ja he participat en dues parrillades (mal país per als vegetarians i per les vaques). Els dos en “boliches” de la mateixa franquícia, “Siga la Vaca”. Sembla que encara em queden uns quants quilets “d’asado” que menjar…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s