Primer dia

Un dia rodó. Encara que hem començat una mica desorganitzats, tot ha funcionat tal com ho havíem previst. Hi ha un alt nivell d’entesa entre l’equip de Colnodo i de Fundació.

El grup d’alumnes és variat, però d’un alt nivell de competència i motivació, la qual cosa ens obliga a ser especialment rigorosos en els continguts i aprenentatges que anem proposant. És un grup homogèniament participatiu (vaja, que tots xerren força)

Hi ha gent de diversos llocs de Colómbia: Calí, Manizales, Barranquilla, del Valle del Cauca, Popayá i per suposat de Bogotà. En total som 18 persones.

Hi ha dinamitzadors en actiu de telecentre, aproximadament la meitat, però també dos professors de la universitat del Cauca, una representant de Colòmbia Digital, de la Fundació Makaia, una tècnica de Compartel, un representant de Telecentre. org, de Colnodo (me’n falta alguna). El clima de treball és fantàstic, la gent és molt afectuosa (quina quantitat de petons que donem al cap del dia…)

A nivell de continguts, hem dedicat bona part del matí a presentacions de situació i de context, nosaltres hem fet una breu presentació de la Fundació i un molt més extensa i permenoritzada presentació del nostre model formatiu (que ha generat molt de debat, portem una pila de idees). Al matí hem trencat el gel amb la dinàmica de l’aranya (ens ha quedat una teranyina ben guapa!!!). Remarcable la presentació que el John, de Telecentre.org, ha fet sobre el projecte d’Acadèmia Mundial de Telecentres, interessant la implicació de la Lorena de Compartel.

A la tarda s’han treballat conceptes com la gestió del coneixement, contrastat les diferencies i similituds entre presencialitat i virtualitat i s’han començat ha encarar els rols dels actors de la formació a distancia, centrat especialment en el dels consultors.

Hem finalitzat la jornada dedicant uns minuts ha analitzar quins temes presentàvem a la nova directora de Compartel, que el divendres ens visitarà.

Avui hem donat una treva als nostres estomacs i no hem sortit a sopar. La veritat és que comencem ha estar una mica cansats. Però força contents. El dissabte ens trobarem amb l’Ana Mendoza.

 

Un moment del dinar
Un dinar de germanor, sopa campesina i suc de mango
La Paola presenta Colnodo
La Paola presenta Colnodo, l’espai és agradable, una casa d’estil anglèsLa Marta deixa ben clara la feina del consultor
la Marta deixa ben clar que ha de fer un consultor, els dos catedràtics segeuixen atents les explicacions

Un pensament sobre “Primer dia

  1. Veieuuu si sou uns craks!!!
    M’alegra molt veure que la gran feinada que feu a podeu compartir amb gent interessant i que pot aportar millores a tots i totes.

    Doneu-li una abraçada moooolt forta a l’Anna Mendoza i una altra de més llargaaaaaa

    Endavant campions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s