Tercer dia

I darrer, tot ok, encara que el grau de improvisació s’ha incrementat, la visita de la directora de Compartel, acompanyada per el director de Planificació Social, s’han endarrerit i ens ha fet anar malament la resta del dia.

He fet una mini presentació dels models de telecentres a l’estat i després hem abordat tots els aspectes organitzatius i metodològics del projecte amb els tutors, s’ha analitzat la proposta curricular, que ha generat força debat.

Totes les discussions van recurrentment a la sostenibilidad i a l’acció política, estesa com el treball dels valors i la generació d’accions de transformació social, els costa molt orientar l’acció del telecentre en el ciutadà i en el rol del dinamitzador com a facilitador de la relació amb les TIC. Els elements comunicatius tenen també un fort pes, cartells, diaris, ràdios locals són les seves preocupacions.

La reunió amb els politics ha complert les expectatives previstes, (segons el Julian,) jo he explicat el rol i les aportacions de la Fundació en el projecte i he procurat palesar el valor del treball que Colnodo està realitzant, la solidesa del grup humà i les necessitats de recolzament institucional. El John ha remarcat els beneficis que invertir en formació pot comportar a la xarxa de telecentres colombiana.

Per la tarda hem anat una mica a la carrera per poder recuperar el temps d’endarreriment. Els tutors han presentat els dissenys instruccionals de les formacions que tenen encomandes i ha hagut forces aportacions sobre el tema, que la Marta a sistematitzat molt bé.

Hem lliurat els diplomes dels sis tutors que van participar en la nostra onada formativa i he organitzat la incorporació d’alguns d’ells en la onada del febrer. El treball ha finalitzat presentant el timing previst fins la primera onada i la Olga ha explicar el context econòmic i organitzatiu amb el que es treballarà.

El tancament ha estat amb profusió de petons, fotos i un vi xilè..

I a la nit per fi hem vist Bogotà, passeig pel barri de la Candelària, amb visita a la plaça on hi ha l’ajuntament i el parlament i la casa del Uribe, un xic més avall (bé de lluny, estava tot ple de militars). Hem acabat sopant al quilòmetre zero de Bogotà, la plaça del Chorro de Quevedo, en un local deliciós, on dues noies amb un veu fantàstica, feien música en directe (sucs, amanides i yuca)

A les 12 de la nit ha arribat l’Ana. A veure si demà podem pujar a Montserrate i acabar de córrer una mica.

La colecció de fotos, quasi complerta

 

La Derly amb el seu diploma
La Derly amb el seu diploma

foto de grup a la porta de Colnodo
foto de grup a la porta de Colnodo

Julian, Marta, John, Isidre, Olga i Paola
Julian, Marta, John, Isidre, Olga, Paola

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s