Epíleg 3: Segrestos

Hem parlat poquet de política aquest dies i el poc que s’ha parlat indica que el tema de les FARC pesa com una llossa sobre els colombians.

Els nostres amics no són fans de l’actual govern Uribe, però si que hi estan d’acord amb el tractament que es dona a la guerrilla i no els fa gens de gràcia la intervenció de l’Hugo Chavez.

En aquest moments hi ha una certa tensió entre els dos països que esperem no vagui a més, els carrers estan plens de policies i soldats fortament armats i algunes teulades de grans edificis tenen tanques publicitàries de suport al govern sense signar.

Fa una mica de cosa la presencia de tant uniforme i tanta arma, però sembla que no queda més remei ja que la violència és real, les carreteres no són gaire segures i a part de la guerrilla hi ha molt paramilitar incontrolat, herència dels càrtels de la droga.

La veritat és que Colòmbia, una de les democràcies més estables de Llatinoamèrica, és mereix una oportunitat per sortir del atzucac. Sobretot que el Chavez i els nord-americans callin d’una vegada.

alcaldia mayor, plaza Bolivar
Alcaldia Mayor, Plaza Bolívar, fotografies dels segrestats
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s