El post de la Marta

Jo no he dit res del viatge perquè aquest no és el meu blog, però l’Isidre em deixa un raconet perquè fagi la meva, així que aquí vaig…

Com moltes vegades diem, aquestes aterrades a la realitat -i més en països on la necessitat és més evident – són les que ens donen senyals que la feina que fem des de darrere l’ordinador repercuteix després a la vida real… Ens permet tenir un resultat més tangible del que fem i de tant en tant va molt bé de tenir per no perdre’ ns en el món virtual.

Què més dir de com ha anat l’experiència? l’Isidre ja ho ha explicat tot, excepte potser el seu paper. Doncs crec que s’ ha de dir que a més de la formació i el contingut que ha explicat i el suport prestat en les altres sessions dels altres formadors, algunes intervencions seves han estat clau. Per què? Es trist però ja se sap, que de vegades es dóna més criteri al que ve de fora (nosaltres, els de telecentre.org, etc) que no a les organitzacions locals que estan treballant, com Colnodo. Així doncs, crec que l’ Isidre, juntament amb el John de telecentre.org. -que també creu en el projecte- han ajudat a mostrar amb bons arguments davant dels tutors, els organitzadors i sobretot la gent externa a qui interessava realment convèncer, que el projecte que s’està duent a terme té força, que hi ha un equip potent a darrere, que l’organització està treballant molt i que la feina que fan és necessària, innovadora i potencialment un element clau per tenir en compte en el treball amb els telecentres i la superació de la divisòria digital a Colòmbia.

Les intervencions també anaven orientades sutilment, a fer veure a gent com la directora de Compartel i el director de Planificació Social, que l’organització colombiana té el suport de les organitzacions externes, però que també necessita el suport de les entitats i el govern local per poder tirar endavant els seus objectius.

Doncs això, volia destacar aquest paper potser més polític, així com l’anar fomentant la sensació d’equip entre els futurs tutors virtuals. No tot seran piropos! es va rajar i no va venir a ballar salsa amb mi l’ Ana, i una altra noia de l’organització, però ja li hem perdonat. Ah i les fotos també puja-les Isidre, que si no tu només surts als sopars jeje

El primer cop que tinc a les mans el famós laptop, que mono!!!
El primer cop que tinc a les mans el famós laptop. Què mono!!!
Un moment de la formació, compartin el treball de grup
Un moment de la formació, compartin el treball de grup
Fent el miting davant la directora de Compartel
Fent el miting davant la directora de Compartel
La colla pessigolla, passejant per Bogotà
La colla pessigolla, passejant per Bogotà
La nostra Ana, quina alegria retrobar-la!!!
La nostra Ana, quina alegria retrobar-la!!!
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s