Kosovë

mapa de kosovëL’actitud del govern espanyol al no donar la benvinguda al nou país, és una mostra inconfessable de debilitat i de inseguretat democràtica. Els grans països europeus, amb la jacobina França i el Regne Unit amb Escòcia a la seva agenda, han actuat amb la maduresa democràtica i el respecte que es mereixen els pobles que s’autodeterminen.

Sobretot després de patir el que va patir el poble kosovar. O és que en Moratinos ja no recorda que en Solana, company de partit era qui comandava l’OTAN que va parar els peus als servis en el genocidi que estàvem perpetrant i que Espanya te soldats en la missió de l’ONU. Les seves declaracions d’avui han estat lamentables e indignes d’un país que aspirar a ser referent mundial. A més acabaran baixant del burro però hauran perdut l’oportunitat de ser honestos i coherents.

Fa uns anys vaig poder visitar Eslovènia, recent independents i a les portes de la Unió. En aquell moment em van causar enveja, vaig veure un petit país, orgullós de si mateix i dedicat a treballar per el benestar dels seus ciutadans, per fi alliberats dels deliris del imperi austro-hungar disfressat de soviètic i de la pressió imperialista italiana. Paradoxalment, ara ostenten la presidència de la Unió Europea que ha obert les portes al nou estat balcànic.

Continuen fent enveja.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s