NTA Colombia

Julian, Marta, John, Isidre, Olga i PaolaMariana Rethen, periodista de Montevideo, ens va fer una entrevista fa pocs dies, via Skype, a mi i a la Olga Paz, com a respresentat de Colnodo, la organització colombiana amb la que estem desenvolupan el projecte de portar a escala l’experiencia de la Fundació Esplai en la formació a distancia de persones dinamitzadores de telecentre. Aquest projecte pren sentit en el marc de creació de les NTA (National Telecentre Academy) a diversos llocs del món.

Fa pocs dies es va iniciar la fase de inscripcions per a les activitats de la fase pilot de la NTA Colombia, en aquesta primera fase, es proposen dues activitats formatives, basades en els materials que des de Fundació hem passat a Colnodo. Aquestes són:

  1. Posada en marcha del Telecentre, on s’ha desenvolupat especialment la part de sostenibilitat del telecentre, element molt important en el context colombià.
  2. Planificació educativa d’una activitat d’alfabetització digital, orientada a donar capacitat d’estructura i organització a les persones dinamitzadores que volen desenvolupar activitats alfabetització digital als seus telecentres

El projecte d’Academies Nacionals de Telecentres, és un projecte que impulsa la organització mundial Telecentre.org, de la que formen part diverses organitzacions de tots els continents. La Fundació Esplai és un soci molt actiu d’aquest programa, on aporta sobretot, la seva experiencia i els abundants materials generats al llarg dels tres anys de funcionament de la NTA Espanya. Un dels reptes més rellevants és formar a nivell mundial, a un milió de persones dinamitzadores d’avui al 2010.

Un pensament sobre “NTA Colombia

  1. Retroenllaç: Èxit de la NTA de Colòmbia « La Mongetera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s