Ratolí Pràctic en temps de còlera

ratol� pràctic

Javier Bardem i Giovanna Mezzogiorno, van fer l’any passat la pel·lícula que porta per nom “Amor en tiempos de cólera” basada en la novel·la del Gabriel García Márquez del mateix nom. Aquesta pel·lícula, una mena d’història d’amor romanticona, que en paraules dels crítics, no fa justícia a la novel·la de l’escriptor colombià, es va filmar en un vaixell que recorre les aigües del Magadalena, cabalós riu que travessa Colòmbia de sud a nord i vessa al Càrib, prop de la ciutat natal de l’escriptor.

Aquest vaixell, el “Florentino Ariza”, rebatejat amb el nom de “El Navegante de la Conectividad”, navegarà des de Girardot (prop de Bogotà) fins a Barranquilla on arribarà el 17 de maig, el dia de Internet. Porta l’equipament complert d’un telecentre accessible, amb connexió satél·lit i oferirà accés a la tecnologia a 23 municipis i a 5.000 persones.

L’interès de la noticia rau en que és una iniciativa en la que estan participant activament els nostres amics de Colnodo, que lideren el procés a partir d’un acord amb l’empresa estatal Compartel. I el més important, el Ratolí Pràctic n’és un passatger de luxe.

L’aplicatiu d’entrenament en l’ús del ratolí que està present en l’Ordinador Pràctic, ha estat adaptat a la realitat lingüística del país pels nostres amics i ara serà usat pels ciutadans colombians que volen començar a navegar (i mai més ben dit :). Tota una aventura en la que nosaltres també en som una mica protagonistes.

Podeu veure en la pàgina de Colnodo la noticia. Fixeu-vos en la tercera foto, en la imatge del fons. És el ratolí Pràctic en acció!!!

Anuncis

2 pensaments sobre “Ratolí Pràctic en temps de còlera

  1. Retroenllaç: Navegant pel Pacífic « La Mongetera

  2. Retroenllaç: Colombia Telecentros « BLOG FUNDACIÓN ESPLAI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s