Dijous… reunions

El dia te un valoració ambivalent, he perdut molt el temps esperant i pràcticament no s’ha complert res del programa de treball previst. A més l’internet va i ve, així que no puc aprofitar el temps d’espera fent feina.
A les reunions participa massa gent i tothom diu la seva i no hi ha manera de portar un guió, sort de la Mariana que de tant en tant posa seny. Sembla que estem en assemblea permanent.

Al matí he fet tasques d’assessor del model de telecentre, en el que tenen un embolic força interessant, la consigna és que tot sigui participatiu i a més per ara mateix. Conclusió: hi ha una seriosa amenaça d’inoperància.
Hem parlat força estona sobre el sistema de gestió, el comitè local, que en alguns casos pot ser de 25 membres, tots decidint la feina que farà un pobre líder tec (el dinamitzador), que a més no està clar qui el paga ni quin perfil acabara tenint.

Proposen que el dinamitzador sigui un informàtic recolzat educativament per un mestre, tot plegat molt liat… a més és passen el dia resolent problemes burocràtics del ministeri, papers, finançaments… un caos de no parar.

Els he suggerit que potser fora millor que externalitzesin algunes coses i que contessin amb la societat civil, m’ha costat moltíssim que estenguessis el model de la Xarxa Connecta, perquè no conceben que els telecentres funcionin sense que siguin gestionats per l’administració.

A la tarda, hem parlat del dinamitzador, he insistit que millor fos una figura més educativa, per exemple, un mestre amb un sobresou (la pluriocupació és habitual en els mestres) i he insistit que invertissin en educació.

El tancament del dia ha consistit en una reunió de “revisió de vida” amb la Mariana, com que només estàvem nosaltres dos, hem pogut ser sincers. Hem acabat tardíssim per penso que ha estat la reunió més productiva a nivell d’acords.

Serà complicat de gestionar per nosaltres.

Salteñas bolivianes

El día ha passat de “salteña” en “salteña”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s