Talentos

Prop de les 10 començava la “Noche de Talentos” amb la que l’Henry havia anat insistint durant tota la setmana. Es tractava d’una mena d’exhibició folklòrica del que es fa en cada regió. Havia un comitè d’organització i cada nit, mentre nosaltres revisàvem la feina del dia, en les habitacions de l’hotel havia reunions de preparació i assaig.

Així que en igualtat de condicions, a nosaltres ens tocava, folklòricament parlant, representar Catalunya. Tot un problema. No gaire convençuts, decidim fer un castell de 2, la dificultat era que la Marta no veia gaire clar això de fer d’enxaneta sense pinya… per sort la festa ha funcionat tant bé i els talentos bolivians han estat tants, que no s’han recordat de nosaltres fins al final, quan ja recollíem. Dit en plata, hem tingut la sort d’escapolir-nos dignament :-).

Això si, hem gaudit com a camells, ballant danses que no havíem ballat en la vida, però que no costaven gaire de seguir (fins i tot per a un negat com jo).

Han hagut representacions de cada departament, hem escoltat un conta-contes colombià, amb curts teatrals, amb representacions de titelles, actuacions musicals… tot un espectacle del que hem gaudit mentre sopàvem.

El ball ha durat fins que els responsables de l’hotel ens han dit assertivament que ja era hora d’acabar, però abans, ens han fet uns regalets: un barret per al Miquel, i per a la Marta i per a mi una bossa guarnida amb motius locals. El moment emotiu ha estat quan el Miquel ha rebut de mans de tres ex-alumnes del curs de Gestions Telemàtiques una bonica bossa de mà. Crec que muntaran el Club de Fans del Miquel a Bolívia.

ConnectaJove al cap

ConnectaJove al cap

Patricia, Henry i Marta

Patricia, Henry i Marta

Judit, Roberto i Ramiro

Judit i Roberto

Ara per sota!

Ara per sota!

Ara gira!

Ara gira!

Viva Santa Cruz!

Viva Santa Cruz!

Que wapo!

Què wapo!

Què serà...!

Què serà...!

Em queda be?

Em queda bé?

I com no podia faltar, foto de grup (amb quasi tothom)

Foto final de grup

Foto final de grup

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s