Meeting NTA

Inici de la NTA Espanya

Inici de la NTA Espanya

Els propers 22, 22 i 24 de setembre, es desenvoluparà en la seu de la Fundació, la primera trobada del que serà la Global Telecentre Academy, la GTA. Aquesta trobada, que tindrà un caràcter fortament constituent, comptarà amb la participació de 15 Acadèmies Nacionals (NTA) que ja estan en funcionament o bé que estan en procés de constitució. Els països representats seran: Espanya, Rússia, Brasil, Xile, Perú, Colòmbia, Bolívia, República Dominicana, Uganda, Moçambic, Egipte, Sudan, Tailàndia, Índia i Filipines. Cada país aporta dos participants, un en representació de les instàncies governamentals i un en representació de la ONG que liderarà el procés. Es tracta de facilitar consens locals que integrin les distintes sensibilitats.

L’objectiu primordial és organitzar la constitució de la GTA, posar-nos d’acord sobre els estàndards comuns de treball, com per exemple, el currículum formatiu base per a les persones dinamitzadores, els estàndards tecnològics amb els que treballarem en formació a distància i els models de repositori d’objectes d’aprenentatge que volem per tal de garantir i facilitar la fluïdesa en l’intercanvi del coneixement.

Un altre punt molt important del treball, serà la reflexió sobre la governança del nou organisme internacional, la exploració de models de sostenibilitat i els criteris de pertinença a la GTA que les NTA hauran de complir.

Albirem, per tant, una organització, la GTA, que anirà més enllà de la simple suma de les parts (les NTA), per anar vers un model avançat de treball conjunt i de compartició del coneixement entre organitzacions de molt distints estils, idiomes i cultures.

Tot plegat, molt motivador i complex.

Anuncis

2 pensaments sobre “Meeting NTA

  1. Retroenllaç: 5à trobada de e-inclusió « La Mongetera

  2. Retroenllaç: Lanzamiento de la Telecentre.org Academy « La Mongetera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s