5à trobada de e-inclusió

Encuentro de e-inclusión

Encuentro de e-inclusión

El proper 15, 16 i 17 d’octubre 4, 5 i 6 de novembre, es farà al Centre Esplai, a El Prat de Llobregat, la 5a. trobada de e-inclusió. Aquesta trobada aplega les persones dinamitzadores dels telecentres de la Xarxa Connecta i d’altres telecentres convidats. en total serem unes 150 persones que durant tres dies trobarem espai per treballar i construir plegats i també per aprofundir en l’amistat.

La trobada d’enguany es desenvoluparà sota el títol “Telecentre 2.0; dinamització comunitària” amb l’objectiu d’aprofundir en la dimensió social dels telecentres, avançant en allò que l’any passat es definia com la tercera dimensió del telecentre.

El programa d’enguany te moments per a tot. Hi ha moments de discussió sobre la gobernança de la xarxa, moments per explicar l’estat dels projectes, com les noves edicions del Ordenador Pràctic o el projecte de la Global Telecentre Academy, moments per compartir bones practiques y moments per escoltar i compartir idees i propostes

Seran tres díes per no perdre-se’ls

Un pensament sobre “5à trobada de e-inclusió

  1. Ahora no tengo tiempo de traducir…, pero que conste que intentare estar en el encuentro, je, je…
    Por cierto te has fijado en la cantidad de materiales, paginas, blogs, webs, foros… que se han generado a raid de Red conecta en las entidades?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s