Impresentables (1)

Impresentable 1: Centenars de milers de milions d’euros ens constarà la crisi, que tothom sap que es deguda a la cobdícia financera d’uns i a la desídia neolliberal dels nostres governants. Ara bé, la patronal té la cara dura de dir que s’hauria d’abaratir l’acomiadament. Cal aprofitar la crisi i la por de la gent per retallar drets.

Impresentable 2: Un jutge s’oblida d’engarjolar un condemnat. Mentre aquest aprofita per matar una nena. El CGPJ (els jutges es jutgen a ells mateixos?) li posa una multeta de 1.500 eurets i a la seva secretaria dos anys de suspensió de feina!!!. Qui se’n pot refiar d’aquesta caterva?

Impresentable 3: Els grans mitjans pressionen a la UE perquè es “regulin” els blocs. Segons ells, cal assegurar la “veracitat” de les informacions. Però no surt enlloc que s’hagi de regular l’ètica dels grans mitjans, ni tampoc consta que el parlament europeu hagi tret cap norma al respecte. Perquè molta etica no es llegeix a les portades dels mitjans “tradicionals”. O serà que volen seguir mantenint el negoci controlat?

Mals temps per als ciutadants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s