Tancament del encuentro

Aquest darrer dia han passat moltes coses, ha estat un matí força mogut, quasi bé tot en plenari, però amb un nivell de implicació i participació altíssim per part dels assistents. El tema del dia ha estat la Red Nacional de telecentros i s’ha començat per part del comitè de gestió actual, rendint comptes dels que s’ha fet des de l’edició anterior (la xarxa no està encara formalment constituïda)

Després s’han presentat els resultats d’una enquesta realitzada entre els participants sobre com es veia la futura xarxa i quins objectius i tasques havia de fer. És increïble que per una xarxa que encara no funciona, el nivell de identificació i participació que varen manifestar els participants i la unanimitat que demostraven en les coses claus. Tothom veu la xarxa com una oportunitat important per al moviment de telecentres del país.

És va posar a votació el nou comitè de gestió que dirigirà la xarxa fins el proper Encuentro, va sortir escollit un grup de 7 entitats, 6 que ja han treballat fins ara, a la que s’ha afegit un nou soci estrategit de la zona del Carib. El grup que ha de dirigir els destins de la xarxa és una barreja força interessant de organitzacions, universitats i instancies governamentals. El comitè de gestió contarà també amb una mena de consell assessor.

Respecte els Encuentros es va proposar un dinàmica bianual, en la que un any es fa un Encuentro regional de dinamitzadors, on s’escullen representants que l’any següent participran en l’Encuentro Nacional. En la elecció de la seu va passar una cosa molt divertida: es presentaren dos candidatures (per primer cop en la historia dels Encuentros), Bogotà i Sincelejo a la costa del Carib. I en una votació renyidissíma van quedar empatats a 66. Es va proposar que les seus candidates presentin un document de recolzament de la candidatura i que evalui i decideixi el comitè de gestió. Ja podem imaginar l’enrenou que havia a la sala.

El matí va acabar amb intervencions públiques d’avaluació i amb el lliurament de diplomes als participants (jo també en tinc!!!). Després varem estar dues hores fent fotos, no se amb quantes persones em vaig fotografiar, però tothom volia tenir una foto amb tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s