Telecentre.org en castellà

telecentreAvui la meva amiga Eiko ens ha comunicat que la comunitat de Telecentre.org en llengua castellana ja està activa. Portàvem unes quantes setmanes en període de prova i la posada en obert és una bona noticia.

És també una important notícia perquè aquesta comunitat és una de les més actives i homogènies de l’organització. En aquest context, el moviment de telecentres s’està estructurant amb força i les possibilitats de progrés s’albiren amb il·lusió.

Ara cal anar avançant en la línia de construir xarxa, progressant en el coneixement mutu i en el reconeixement de l’aportació de valor de cada xarxa. Cal també anar construint la xarxa afectiva de persones, aquella que uneix i articula les dinàmiques de col·laboració i de construcció del coneixement.

De moment el repte més immediat és l’articulació de les acadèmies nacionals organitzades en el marc de la Telecentre.org Academy i anar teixint les relacions entre les distintes xarxes. En aquest context tots tenim moltes coses que aprendre i compartir.

És una oportunitat que cal aprofitar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s