Navegant pel Pacífic

Edwin, amb el diari de l'Encuentro

Edwin, amb el diari de l'Encuentro

Fa unes poques setmanes, quan l’Edwin estava participant del Encuentro de e-Inclusión, em va comentar que aviat començaria una nova aventura nàutica a bord d’un vaixell que recorrerà part de la costa colombiana del Pacífic, equipat com un telecentre. Visitarà un total de 16 poblacions entre el 20 de novembre i el 13 de desembre.

M’explicava que era un feina dura, que se li feia feixuga, cada dia en un lloc distint, dormint sovint en llocs inhòspits, però que era tot un repte ja que amb el vaixell arribaven a llocs on la tecnologia encara no estava a l’abast de les persones.

Nens esperant el seu torn

Nens esperant el seu torn

L’any passat ja va viure una aventura similar, però aquell cop la navegació fou fluvial, pel riu Magdalena i amb reminiscències cinematogràfiques. Enguany serà una navegació més dura (el Pacífic, no és gens pacífic) però complirà igualment i amb escreix la missió d’omplir d’oportunitats i somnis a persones de totes les edats de les petites comunitats costaneres que visitarà

L’Edwin va reportant dia a dia, les petites grans histories que viu en primera línea, on cada una d’elles tenen nom, vides i uns ulls encuriosits al darrera. Com a bon rondallaire colombià, vesteix i dona escalfor al que creix al voltant de la freda tecnologia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s