Les 25 millors eines per a l’aprenentatge 2008

L’estiu passat Jane Hart, directora del Centre for Learning & Performance Technologies (C4LPT), va coordinar la iniciativa per a que professionals de l’educació de tot el món (participaren 223 fins a l’octubre) triessin les eines que consideraven de major utilitat per el desenvolupament del seu treball educatiu, amb l’objectiu d’elaborar una llista amb les 100 eines més útils.

Revisar aquest llistat, en el qual podem trobar navegadors web, eines d’ofimàtica, d’etiquetatge social, editors / generadors de continguts, xarxes socials, … pot ser molt útil si pensem en quina aplicació pràctica es pot derivar per al nostre treball el telecentre. Encara que està en anglès, la seva lectura no presenta cap dificultat de comprensió (tot i que també ens podem recolzar en un traductor).

A la web podem trobar també un extens llistat de més de 2.700 eines i aplicacions, en contínua actualització, molt útil per estar al dia de les immenses possibilitats que tenim al nostre abast (moltes són gratuïtes).

Si volem accedir a un resum, podem veure les 25 eines més útils, on hi ha seleccionat les més usades de cada categoria. Reviseu-ho amb atenció, segur que us donarà idees i us solucionarà alguns problemes.

Anuncis

2 pensaments sobre “Les 25 millors eines per a l’aprenentatge 2008

  1. Retroenllaç: Social learning « La Mongetera

  2. Retroenllaç: Social learning « Apuntes Prácticos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s