Treballs d’estiu 1: conserva de tomàquet

Avui hem iniciat una de les feines tradicionals a cas, la conversió dels excedents de tomàquets en conserva per consumir durant l’hivern. La tasca es senzilla i entretinguda, la mala noticia és que casi sempre deixes la cuina feta un fàstic.

Avui n’hem fet uns 20 pots, l’objectiu és arribar al centenar, encara que enguany els tomàquets no van gaire bé.

Un cop esterilitzats, es treuen del foc, assegurem que la tapa esta ben tancada i els deixem refredar. S’han de guardar en un lloc fosc i sec.

4 thoughts on “Treballs d’estiu 1: conserva de tomàquet

  1. Hola Isidre
    Et veig molt treballador fent conserves, ho expliques molt clar, tant clar com vaig aprende a fer la pagina web.
    Bones vacances
    Josep Ma.

  2. Retroenllaç: Vacances i formatge « La Mongetera

  3. Retroenllaç: Treballs d’estiu 3: melmelada de préssec « La Mongetera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s