Esencials

He trobat aquesta web que recull 62 programes “esencials” per a Windows. Tots ells tenen en comú que d’una manera o d’altre, son gratuïts (i bastants d’ells també els podem usar en entorns Linux.

Una cosa molt interessat d’aquest llistat, és que els tenim per a descarregar i instal·lar, però també en la corresponent versió portable, molt útil per posar en una USB quan viatgem. Un altre avantatge és que bastants els podem instal.lar en català.

De la llista, n’utilitzo habitualment una quinzena. Afegeixo aquests altres que no surten a la llista, però que mi em fan molt de servei.

Fotosizer-01-48x48x256 FotosizerÉs un programet per al renombrat i/o redimensionat masiu de fotografies. Molt útil per reduir la carrega abans de pujar fotografies a Flickr. Permet també operacions com rotar les imatges. Útil i eficient.
Descarregar
/ Portable
Unlocker-01-16x16x256 UnlockerÉs una aplicació molt senzilleta, però tremendament útil per controlar els fitxers “rebotats” en l’entorn Windows. Qui no s’ha trobat amb un fitxer que no es deixa esborrar o reanomenar?. Un clic amb el botó dret sobre el fitxer, per accedir al unlocker i solucionat!
Descarregar
/ Portable
GreatNews-04-64x64x32bit GreatNewsÉs un lector de RSS de sobretaula, com que no m’agraden gaire els lector RSS en web com el Reader de Google utilitzo aquest que és senzill, permet ordenar els RSS en diferents temes i ofereix diferents maners de visualitzar i llegir. A més actua també com a navegador.
Descarregar
/ Portable
Quick Media converter-09-48x48x32bit Quick Media ConverterMolt útil i eficient per convertir entre diferents formats, com per exemple els difícils MP4 o els FLV. També extreu fitxers de so i converteix entre formats sonors.
Descarregar
/ Portable
winrar-06-48x48x24bit WinRarCompressor i descompressor molt eficient. Tot hi que no és  gratuït, finalitzat el període de prova continua treballant, però t’apareix un missatge que no molesta gaire. Fa tant temps que l’uso i sempre m’ha funcionat tant bé que no tinc ganes de canviar
Descarregar
/ Portable
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s