Eines per a la comunicació associativa

zonaONGLa de CanalSolidario, de Cadis, comparteix a la seva web un material, elaborat per la Fundación Chandra, força interessant orientat a les associacions, la idea del document és aprofitar la potencia dels entorns 2.0 per a millorar l’eficiència de les organitzacions socials.

El document, fàcil de llegir, repassa la incidència que eines com els blocs, els microblocs i les xarxes socials tenen (o podrien tenir si fossin usades) en la vida i en l’activitat de l’associació. Repassa les eines de marcatge social (tags, adreces d’interès, rss) i el multimèdia (Flickr, Boomp3, Youtube.)

Planteja idees i estratègies per millorar la incidència als mitjans (fons de informació, cites, notes) amb algunes eines 2.0 que faciliten i organitzen aquesta tasca (zonaONG) y milloren l’eficiència comunicativa de les ONG.

El document és sintètic, ja que forma part del material del curs que imparteix CanalSolidario, però de segur que dona idees de com organitzar tota la potencia 2.0 que les associacions tenim a l’abast.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s