Resiliència

resilenciaNo soc psicòleg, així que demano benevolència als casuals lectors, per atrevir-me a parlar de resiliència, concepte al que sempre he tingut una estima especial i que els que em coneixen saben que cito/uso amb freqüència.

Sense saber massa sobre el concepte, m’ha servit de guía en moments força “interessants” i l’utilitzo per equilibrar la lluita de les forces destructives amb les forces “happy flower” que sovint decideixen, sense el meu permís, fer de la meva vida el seu camp de disputa.

Ara necessito la resiliència ben esmolada i a punt d’entrar en combat. Tinc un cap de setmana de treva, per re-agrupar forces i, pel dilluns, aconseguir tenir l’host ben a punt.

Be és cert que no parteixo d’una desmobilització total. L’host resilent personal, ja porta dedicats els darrers mesos a escaramusses de diversa intensitat, però les darreres setmanes potser estava una mica massa confiada i dedicada a d’altres batalles absurdes… ara toc de corneta i a vetllar armes.

Un article per compartir, perquè l’humor i l’amistat són els millors sistemes resilents de que disposem. I la confiança de que ens en sortirem.

Per a tots els que saben de què va i per aquells que s’ho imaginen (els d’aquí i els de Moscou)

La resiliència, la capacitat per resistir i no enfonsar-se, per sortir airosament dels problemes, si és possible amb més força encara

Anuncis

Un pensament sobre “Resiliència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s