Portals de cerca de treball

forges_empleo_estableAquests dies (i els propers mesos) anem immersos en la construcció de materials per a diversos projectes d’empleabilitat que estem desenvolupant. Per un d’ells estem recopilant informació i organitzant propostes d’ús, sobre diversos portals de cerca de treball, dels anomenats generalistes.

Com que de moment ens estem centrant en Infojobs, Monster i Laboris, al fer recerca d’opinions per Internet sobre aquests portals, he topat amb un informe de la revista Consumer que fa una anàlisi comparativa dels cinc portals més coneguts / usats. L’informe el podeu trobar aquí, però per facilitar-ne la lectura l’he passat a PDF.

Malgrat que ja te dos anys i alguns aspectes poden haver canviat, recomano la lectura, especialment si esteu en un Telecentre i organitzeu tallers de recerca de feina. La comparativa sobre les fortaleses i debilitats de cadascun dels portals es ben il·lustrativa i us ajudarà en els esforços de facilitar la recerca de treball en el telecentre. També dona algunes indicacions interessants per millorar la interacció del aspirant a treballador en aquests portals.

Un pensament sobre “Portals de cerca de treball

  1. Retroenllaç: Ofertes de treball « La Mongetera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s