l’Equipatge

stoneEl Jan te un bloc en WordPress, que als seus 13 anys maneja perfectament i de tant en tant publica post d’aquelles coses que li passen pel cap. Parla de gat, de mones o de dofins i en parla amb admiració i respecte.

Fa uns dies li vaig dir que avui es el BlogActionDay dedicat enguany al  canvi climàtic. Com que moltes de les seves entrades tenen un rerefons ecològic (li encanta tot el relacionat amb la natura), si va apuntar ràpidament. Sense gaires indicacions va inscriure el seu bloc al BlogActionDay i va preparar el post per avui, que comença dient allò de “Tant de bo no existís aquest dia” perquè voldria dir que el clima no seria un problema. I te tota la raó.

Ell és de les noves generacions, les que integren i usen amb normalitat la tecnologia per expressar-se i les que son conscients de que el nostre planeta te un problema i actua amb la premissa aquella de “pensar globalment i actuar localment”. I el seu “equipatge” es créixer amb moltes ganes de millorar el planeta que els adults els deixem, en no massa bones condicions, per cert.

Aquest és el post 500 del meu bloc, fa quasi 4 anys que el porto i em fa il·lusió dedicar-li al Jan.

5 pensaments sobre “l’Equipatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s