Dies de ràdio i paracetamol

...

...

Avui he sentit per la radio del cotxe la noticia de la “razzia” de presumptes corruptes a Santa Coloma. Després, això a la COM, han intervingut el “lampistes d’urgència” del PSC (Iceta) i de CDC (Puig), manifestant-se “consternats” pel que havia succeït, afirmant el primer que “qui la fa la paga” i apel.lant a la “presumpció de innocència” el segon. Tot plegat he pensant, -mira, això deu ser la sociovergència”

A Catalunya Ràdio, després de la secció fixa matinal del cas Millet (alies Bitllet, alies Pillet), a càrrec del Fuentes (que ja ratlla una mica), he sentit matar al missatger a càrrec del senyor Cardús, posant en tel.la de judici l’eficiència com a jutge instructor del senyor Garzón (senyor molt afeccionat a la caça, per cert).

Fent zapping per les ones, sento a la inefable Alícia Sánchez Camacho, exigint aferrissadament als partits que depurin responsabilitats entre el personal depredador de fons públics. Per un moment he dubtat si la senyora Camacho era del PP, després he deduït que deu estar refredada i per això no sent la ferum que puja de València i Madrid.

He sentit més coses sobre l’Orfeó i la pasta que reclama a la Fundació Trias Fargas, també coses sense importància, així com de passada, com les matances a l’Iraq i al Pakistan, sobre els milions d’aturats que tenim, sobre el robatori de l’aigua als palestins… i una cosa que m’ha xocat…

Sembla que les detencions de Santa Coloma les va fer la Guàrdia Civil. I he pensat, -mira tu, el Saura deu ser l’únic content avui, perquè si les arriben a fer el Mossos (tant primmirats amb el Millet), des de CIU ja demanarien la seva dimissió i donarien totes les culpes al tripartit!.

Desprès he apagat la ràdio i m’he pres un paracetamol.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s