Cafè i política

nitifixis.comNo tinc per costum tafanejar les converses d’altres persones, però no puc resistir-me de comentar la que el passat dissabte es va produir en veu alta i a un parell de metres de la taula on prenia un cafè amb llet, en un bar de Can Llovera. Impossible no sentir-ho.

Un dels interlocutors era un ciutadà “anònim” (vaja, que no se qui és). L’altra el regidor responsable dels Serveis Territorials de l’Ajuntament, el Francesc Xavier Alegre.

El ciutadà “anònim” tirava en cara la precipitació de les obres, l’estretor dels guals i voreres i la poca planificació de l’urbanisme local. Val a dir que parlava amb un cert ressentiment a la veu, cosa que em va fer pensar que la vida d’un regidor responsable del totxo i el ciment, deu ser prou dura (ni el cafè del matí es pot prendre en pau!). L’Alegre va contestar amb parsimònia didàctica, intentant argumentar encara que amb un punt d’irritació continguda a la veu.

Va dir que les voreres feien l’amplada que havien de fer i que ell planificava, que ja tenia els plans del carrer Tibidabo, d’en Serra i dos o tres carrers  més i que si no executava era perquè no tenia els diners. El ciutadà “anònim” sense arguments ni informació, va anar callant i la conversa es va esllanguir i finalitzar amb la sortida del regidor del bar. Un es defensava i l’altre no escoltava.

Tot plegat deixa un mal regust, uns, els polítics, fan el que poden (o no), i s’expliquen malament, o no els escoltem quan s’expliquen bé. I els ciutadans veiem les repercussions que te en les nostres vides les seves decisions, però tal com està el pati, tendim a pensar malament primer i a ignorar desprès.

Hi ha una gran desconfiança entre els polítics i els ciutadans.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s