Pimentón de la Vera

Parlàvem de què és pot cuinar amb el pebre vermell comprat a la Garganta de la Olla, a  la comarca extremenya de la Vera, el millor del món diuen. Aquí va una idea senzilla que varem posar en pràctica a casa just al tornar de Gredos:

Patates més aviat grosses, es tallen en rodanxes d’un dit de gruix. S’estenen en una safata de forn, on s’hi ha posat un llit d’oli d’oliva, després s’empolsen amb el pebre vermell dolç. Es couen al forn, a 180 graus uns 30-40 minuts (depèn del gruix de la patata)

Varem fer una mica de salsa maionesa amb all i una bona amanida per acompanyar les patates. Per beure un vi negre del Priorat i de postres un gelat.

Dinar complert i amb el record de Gredos al paladar!

El David servint el pebre

El David servint el pebre a les ordres de la botiguera

Empolsinat de pebre vermell, sobre un llit d'oli

Empolsats de pebre vermell, sobre un llit d'oli

A punt per menjar

A punt per menjar

Pebre vermell de la Vera, dolç i picant

Pebre vermell de la Vera, dolç i picant

Amb una miqueta de salsa

Amb una miqueta de salsa

A punt de forquilla

A punt de forquilla

One thought on “Pimentón de la Vera

  1. Doy fe de lo buenas que estaban la patatas, pero también hay que decir que la salsa llevaba un poquito de pimentón que le dio un regustito muy bueno

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s