¿Por qué hay que registrarse?

Hi ha una cosa que em retreu de comentar entrades de blocs, de participar en un diàleg, vaja. I aquesta cosa és que m’obliguin a registrar-me. Vagi per endavant que no em dedico a fer el “troll“, sempre que comento alguna cosa m’identifico i ho vinculo al meu bloc.

Poso un exemple, aquest matí volia comentar una entrada apareguda a Público, una entrada que considero injusta per part del ponent. Clico a “Comentar” i m’apareix la pantalla de registre, amb un vincle que proposa informar-se de les raons (“¿Por qué  hay que registrarse”), hi clico per veure si les raons són prou convincents.

Apareix una finestra emergent que només diu que si em registro podré comentar (¡?), quan el que realment volen dir és que “així et tenim controlat” i després m’informen que ben aviat podré tenir una fabulosa pàgina personalitzada (per què la vull?), quan el que realment volen dir és que usaran les meves dades de navegació per fer estudis de màrqueting. Cap resposta a la pregunta que ells mateixos es fan.

Com que em nego a convertir-me en objecte d’estudi, efectuaré una d’aquestes dues accions: tancaré la pàgina de l’articulista i oblidaré una columna injusta i tendenciosa, en la línia de l’apareguda al bloc de  l’Escolar (d’un tal Fraguas) el diumenge passat (que vaig poder comentar sense registrar-me) o bé em faré un compte de correu fals que també seguidament oblidaré tal com oblidaré la columna que volia comentar.

Diari Público: ¿Por qué hay que registrarse?

Diari Público: ¿Por qué hay que registrarse?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s