Acreditació ACTIC al Centre Conecta de Diversitat Lúdica

 

Centre Connecta Diversitat Lúdica

Centre Connecta Diversitat Lúdica

 

El Centre Connecta del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ha estat acreditat com a centre col·laborador l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC), això vol dir que el centre degà  d’educació digital a Sant Feliu, acredita la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolit objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

A partir d’ara el Centre Connecta, ubicat al barri de Can Calders, podrà ampliar la seva oferta als ciutadans amb la possibilitat de preparar-se per assolir aquesta acreditació, reconeguda oficialment i  molt útil per millorar les expectatives d’obtenir feina.

L’acreditació com a centre ACTIC del Centre Connecta de Diversitat Lúdica, suposa un reconeixement de la tasca d’alfabetització digital que es realitza des de l’any 2001, quan d’una manera absolutament pionera es va obrir el primer espai totalment equipat i amb connectivitat a Internet de Sant Feliu. Des de fa quasi 10 anys l’activitat ha estat ininterrompuda i han passat per les seves instal·lacions prop de 5.000 ciutadans.

I també és un reconeixement al esforç de la societat civil per oferir als ciutadans serveis innovadors, de qualitat i que responen a necessitats reals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s