VET4e-i a Barcelona, formació de tutors virtuals

training4tutors

Els propers dies 18 i 19 de novembre es celebra a Barcelona, a la seu de la Fundació Esplai un dels passos més rellevants en el desenvolupament del programa European VET Solutions for eInclusió Facilitators (VET4e-i). És el moment de la constitució de l’equip de tutors multinacional que abordaran el mes de febrer el primer cicle pilot de cursos en línia d’abast europeu.

Durant dos dies rebran formació sobre les tècniques i estratègies de la formació a distància, a càrrec d’un equip de Fundació Esplai, recolzats pels partners del projecte. S’abordaran aspectes tècnics (el programa es desenvoluparà en plataforma Moodle) i aspectes organitzatius i metodològics. També es marcaran les pautes dels propers 3 mesos, on l’equip de tutors treballarà intensament (aquesta vegada de manera virtual) per adaptar i contextualitzar els diferents mòduls formatius a les realitats de cada país (procés de tranculturalització i translocalització).

L’organització compta amb un equip de coordinadors de Fundació Esplai, un referent en cadascun dels països participants (Bulgària, França, Itàlia i Espanya) i tres tutors per país. En total 18 persones recolzades pels equips dirigents de les 7 organitzacions que integren el partenariat.

Els 15 mòduls formatius en desenvolupament (nom que reben els cursos), són de 20 hores, en quatre setmanes i compten amb un treballat sistema d’avaluació i de control de qualitat, que permetrà avançar cap a una certificació comú a partir del 2012 (un cop s’hagin resolt els processos qualificació del perfil professional del dinamitzador a nivell de cada país).

Anuncis

2 pensaments sobre “VET4e-i a Barcelona, formació de tutors virtuals

  1. Retroenllaç: Tweets that mention VET4e-i a Barcelona, formació de tutors virtuals « La Mongetera -- Topsy.com

  2. Retroenllaç: Tres imatges del VET4e-i a Barcelona « La Mongetera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s