El metro de Madrid

Metro de Madrid

Diu un acudit que es pot distingir un barceloní a Madrid perquè mentre espera el metro mira cap al costat equivocat. Aquesta afirmació, és especialment visible a les estacions de la línia que connecta Barajas amb la de Nuevos Ministerios, on abunda l’espècimen català, variant “pont aeri”.

M’agrada el metro de Madrid, és modern, eficient i net. I et pot portar a quasi qualsevol lloc de la ciutat i de les rodalies. Per els que anem de tant en tant en viatges d’anar i tornar, és el sistema més eficient i barat de moure’s per la congestionada ciutat.

I una cosa que m’ha cridat sempre l’atenció: la gran quantitat de gent que aprofita el trajecte per llegir llibres. La setmana passada vaig contar 9 persones amb el llibre obert en el vagó on viatjava, a la línia 10. Al davant tenia una dona que llegia el darrer Harry Potter i al meu costat, a peu dret, amb la bossa de tupper penjada, una noia molt jove llegint Agatha Christie, cosa què no va deixar de fer ni tant sols mentre baixava a la seva estació!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s