Els blocs xerren sobre Skype i la bombolla

Suposo que la imatge mental que les eines 2.0 sustenten una intensa i constant xerrameca està molt a prop de la veritat. Aquest immens diàleg global, de tots amb tots, va canviant de temes i d’intensitat en el flux de les converses. És a dir, les xarxes socials bateguen amb l’impuls de les novetats i notícies que es produeixen.

BlogPulse, és un servei de mesurament d’aquests batecs en els blogs, intenta donar-nos un reflex gràfic sobre el que passa a la blogosfera. Per exemple, fa un parell de dies va saltar la notícia que Microsoft ha comprat Skype … doncs això ho podem veure a Blogpulse gairebé com si fos la gràfica d’un electrocardiograma.

Si seleccionem l’opció Trend i posem la paraula “Skype” obtindrem un gràfic on veurem el salt que es va produir en la conversa quan els blocs van començar a xerrar sobre la compra d’aquest servei. Podem afegir un segon terme i veure si hi ha sinergies entre ells. Per exemple si afegim la paraula “Bubble” podem veure la gran coincidència entre aquesta milionària compra i els comentaris suscitats sobre la bombolla 2.0 i el seu hipotètic esclat …

Trend Search_skype_bubble

[BlogPulse: Skype y la burbuja 2.0]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s